Thursday, December 22, 2011

Habis dah Cuti kat Langkawi ...

Salam semua ...

Haaa ... harini first day naik keje setelah bercuti ... yess ... we went to Langkawi again ... we were there last 2 years rasanya ... malasnya lah hai nak pi keje pagi tadi ... hu hu hu ...

Blank kejap tadi pagi masa masuk opis ... tak tau nak cekuh mana nak start keje tadi ... cam hilang ingatan lah pulak .... hik hik hik hik ...

The Langkawi trip haritu was not only sempena school holiday je ... ianya juga adalah sempena our 15th Wedding Anniversary ... alhamdulillah ... syukur kami yang tak terhinggap pada Allah S.W.T. ... may Allah S.W.T. let us be together for many more years to come ... aminnn ...

Nak ucap thank you jugak to my darling Mr. Dad for all the gifts yang beliau belikan untuk I masa kat Langkawi haritu ... semua hadiah-hadiah tu I suka sangat-sangat ... hi hi hi hi ... ^_^ ..

The kiddos tu pun tak ketinggalan jugak ... dapat hadiah jugak ... apa lagi, bukan main suka lah anak-anak tu ... senyum meleret tak habis-habis ... he hehehe ... bila dah besar and dah kerja nanti, kamu pulak belikan hadiah utk mummy & daddy kamu ye ... hik hik hik hikkk ...

So, school holiday trips for this year bakal habis dengan destinasi terakhir nya ~ Kuala Lumpur during Christmas holiday .... then off to getting ready for school lah pulakk ... no more hanky panky ... yihaaaaa ... Good Luck kepada anak-anak yang bakal memulakan sessi persekolahan tahun 2012 nanti ....

Till we meet again for another entry .... bye !

2 comments:

  1. tepek le gambor langkawi..hehhe

    ReplyDelete
  2. tak byk posing kat langkawi ... gambor kat swimming pool pun x de satu pun ... nanti ek, saya selongkar pastu saya tepek kat blog ni ...

    ReplyDelete